Srpski English Home
. Da biste posetili ovaj sajt morate biti stariji od 18 godina.
Misija Proizvodi Pakovanje Česta pitanja Kontakt    
 
  Misija  
  Proizvodi  
 

Mučenica

 
  Mistik  
  Intriga  
     
     
 

Poklon pakovanje

 
  Ambalaža  
     
     
  Pitanja
  Kontakt  
     
 

 

 
     
     
     
 

 
       
           
 

   Srbija, kao raskrsnica kultura i mesto spoja istoka i zapada, domovina je specifičnih doživljaja. Ukusi voća, slatke maline i sočne plave šljive, pomešani su sa aromatičnim lekovitim biljem koje uspeva samo u, netaknutoj prirodi. Iza svake boce Ethno Spirita su meseci strpljivog rada i pripremanja pića na tradicionalan način.
    Voće koje sazreva bez hemijskog tretmana, aromatično i lekovito bilje sakupljeno i osušeno u prirodi kao i priprema po “tajnoj” recepturi nasleđenoj od predaka daju neponovljiv ukus ovim pićima.
    Jedinstveni poklon koji u sebi objedinjuje slatko žensko piće Intrigu, oštro i snažno muško piće Mučenicu i univerzalni i zdravi gorki biter Mistik.

 

     
 

     
 

  

   Ethno Spirit prenosi duh srpskog naroda čije je uverenje da čar života predstavlja niz sitnih svakodnevnih stvari. Ova tri nacionalna pića dočaraće vam duh daleke i mistične Vizantije, ali i gostoljubivost srpskog seljaka.
    Rakija šljivovica je nacionalno piće, jedna od najukusnijih i  najizvrsnijih rakija koja već vekovima pleni sladokusce širom sveta.U narodu zvana Mučenica zbog dugotrajnog i teškog načina pripreme , ova se rakija proizvodila još u VII i VIII veku od najplemenitijih sorti šljiva roda Prunus Domesticus.
    Pored šljive Srbija je u svetu poznata po malini i malinjacima. Od ovoga voća se spravlja jedinstveni slatki liker Intriga. Recept za ovo izvanredno i neobično piće prenosi se po ženskoj liniji sa kolena na koleno.
    Gorki likeri su na Balkanu uvek bili u vezi sa sakupljanjem lekovitog i aromatičnog bilja i proizvodnjom rakije travarice. Biter Mistik sadrži 54 vrste odabranih lekovitih i aromatičnih biljaka koje potiču sa prostora srpskih planina i visoravni.Svako piće koje gorči smatra se i lekovitim jer otvara apetit i pospešuje varenje.
    Otisnite se na nezaboravan i tajanstven put u prelepu i nedovoljno istraženu Srbiju i dotaknite njenu dušu konzumirajući ova pića.

     
               
               

 

 

 

Srpski English Home